Fendi, Herskind, Gucci, Biomega, Hermes, Chanel, Normann, Porsche, BMW, Paul Smith – listen er lang, når det kommer til kendte designere og brands der special designet cykler.

Her på DezignCore.dk er vi vilde med de fede og anderledes designs disse kendte designere har lavet. Cykler er ikke længere kun transportmidler men er blevet et super hot “design-accessory” og dette bevises gang på gang når de store designhuse lancerer deres bud på den hotteste cykel til denne sæson. Nogle af disse cykler bliver kun lavet i “limited editions” men de fleste er heldigvis tilgængelige for den almene forbruger (hvis du har råd!)

Herunder har vi vi derfor lavet en Top 10 over de fedeste danske og udenlandske cykler designet af kende brands. Her på DezignCore.dk synes vi at netop disse cykler har nogle af de smarteste tekniske løsninger, de mest blærede detaljer og et super unikt design.

Cykel materialer, design og detaljer

Lige meget om du er blevet forelsket i en cykel designet af Herskind, Biomega, Normann eller Gucci så er de mange frække detaljer på cyklerne ikke kun til pynt og der er tænkt over tingene.

F.eks. er Biomega’s cykler udstyret med kardantræk, så du slipper for beskidte bukseben på vej til arbejde, punktérfrie dæk og en integreret wirelås i stellet, der holder tyvene vaek. Cykler fra andre designere har bl.a. skjulte kabler, integrerede skærme og rustfri dele, der kræver et minimum af vedligeholdelse i en travl hverdag. Selv cyklen designet af Normanns der er krafigt inspireret af 1950’erne har et fixie/ singlespeed gear der gør den skabt til bykørsel.

Når det kommer til materialer er mange af disse unikt designede cykler bygget i kulfiber. Normalt er en kulfiber cykel formet af mange lag af fibre for at skabe et letvægtsstel i ét stykke. Andre cykler er mere traditionelle med et aluminiums- eller stålstel og du kan også finde noget så unikt som en en cykel designet og produceret udelukkende af mahogni!

Men vigtigst af alt er at disse unikke cykler designet af kendte brands ikke bare er flotte at se på (med deres mange top lækre features og unikke design), men at det også er kvalitetscykler som du gider køre mange kilometer på!

Som du kan se herover er der masser af spændende muligheder når det kommer til cykler med fede urbane design detaljer. Nu behøver du jo ikke nødvendigvis gå efter et kendt brand for at få en fed cykel, men hvis din nye cykel skal være mere end bare et transportmiddel, så klik på links’ne herunder. Disse 3 shops er nogle af DezignCore´s favorit shops når det kommer til unikt cykel design – så hvad venter du på, køb dig en trendsættende cykel i dag 🙂

Køb din cykel med unikt design her

Søger du mere dybdegående inspiration til din nye cykel, så kig nærmere på nedenstående artikler fra DezignCore.dk.

Flere fede cykler med unikt design

At finde den helt rigtige cykel kan være en udfordring og da de fleste cykler designet af kendte brands koster over 10.000 kr. lige meget om den er fra Normann, Fendi eller BMW, skal der seriøse overvejelser til :-).