Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Samsung lancerer “Smart” designet cykel

Samsung har sammen med den verdensberømte skaber af cykelrammer, Giovanni Pelizzoli og designeren Alice Biotti skabt en super unik og sikker “Smart” designet cykel bygget op omkring en smartphone.


Samsung "Smart" cykel af Giovanni Pelizzoli og Alice Biotti
Samsung “Smart” cykel af Giovanni Pelizzoli og Alice Biotti

Cyklen blev præsenteret ved designugen i Milano og er udviklet til at beskytte rytteren takket være diverse sikkerhedskomponenter, som kan styres via en Samsung smartphone der “kobles” til på styret. Den intelligente cykel leveres med en innovativ buet ramme, der neutraliserer vibrationer fra ujævne veje i byen, fire laserstråler der sammen skaber en individuel oplyst cykelsti, et integreret GPS- system og et bagudvendt kamera, der streamer et live video feed til Samsung Smartphonen monteret på styret.

Af Dezigncore.dk

Hvis knapper
Gem knapper