Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Univega Cykler – billige kvalitetscykler!

Hos DezignCore.dk elsker vi designer og kvalitetcykler og derfor er vi meget glade for at se, at Univega cykler er tilbage på det danske marked!

For dem af jer der ikke kender Univega, så er de faktisk et “gammelt” mærke der omkring 40 år siden nærmest opfandt mountainbiken. I dag har navnet skiftet ejere et par gange – og selvom mærket oprindeligt var amerikansk er det i dag endt hos en den tyske cykel producent Raleigh Bicycle Company. De bruger mærket som en form for søstermærke til Focus og Raleigh – hvor det kun handler om en ting: At producere cykler til usammenlignelige og meget billige priser.

Komponenterne er sammensat således at man kun bruger gennemtestet teknologi, og også kan finde på at benytte sidste års komponenter for at holde prisen nede, men det uden at gå på kompromis med kvalitet.

Univega har derfor nogle ekstremt flotte og veldesignede cykler til prisen hvor man ikke satser så meget, og ej prøver at gå forrest. Som et eksempel er de fede el-cykler eller rettere el-mountainbikes med Bosch Performance CX Motor til en vild pris. Bosch Performance motoren har 4 forskellige modes der gør at du kan blive assisteret med Turbo i 50km eller Eco mode i op til 200km. Tjek dem ud her:

 

Univega cykler - billige kvalitetscykler
Univega cykler – billige kvalitetscykler

Univega Mountainbiken
Som beskrevet ovenfor er Univega et 40 år gammelt cykelmærke startet af amerikanske Ben Lawee. Han var en lokal cykelhandler der mødte kunders ønsker om mere aggressive og robuste cykler, og derved var han med til af “føde” Mountainbiken, i det Univega var den første MTB til at få i masseproduktion.

I 2017 er Univega cykler tilbage med et stærkt sortiment. De har virkeligt sat sig i sadlen for at kunne levere flotte, skarpe og aggressive cykel modeller til helt unikke priser!

Så leder du efter en mountainbike, hvor du får mere for pengene end i noget andet mærke – så er det i år du skal se på Univegas modeller. Billige mountainbikes i en kvalitet du ikke finder i et andet mærke – se mere herunder:

Danmarks Billigste Kvalitets Fullsuspension Mountainbike Cykler

Fantastisk Udstyret 29″ Hardtail Mountainbike

Univega cykler - Elcykler og mountainbikes til en fantastisk pris
Univega cykler – Elcykler og mountainbikes til en fantastisk pris
Summary
Article Name
Univega Cykler - billige kvalitetscykler!
Description
Hos DezignCore.dk elsker vi designer og kvalitetcykler og derfor er vi meget glade for at se, at Univega cykler er tilbage på det danske marked!
Author
Hvis knapper
Gem knapper