Velkommen til DezignCore.dk – sitet med de fedeste fixie cykler og andet smart cykel design.

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving – Albert Einstein, 1930.

Danskere er et folkefærd af cykelentusiaster – i hvert fald når det kommer til at trampe i pedalerne; mere end halvdelen af alle københavnere cykler på arbejde hver dag og DCF (Dansk Cykelforbund) vurderer, at der i alt er ikke færre end 4.5 millioner cyklister i Danmark. De fleste af disse cyklister har praktiske og “kedelige” cykler og derfor skabte vi DezignCore.dk!

DezignCore.dk er nemlig skabt for at inspirere dig til dit næste cykelkøb eller blot som inspiration til hvordan du vil “style” og designe din cykel så den bliver en super fed cykel. På sitet finder du alt fra mere klassiske “old-school” cykler til de fedeste koncept cykler og “limited edition” cykler. Vi opdaterer sitet ugentligt med de nyeste billeder og artikler af og om cool fixie cykler og andet cykel design.

I menuerne ovenfor finder du links til de forskellige kategorier på sitet og vi håber at du vil finde sitet interessant, lige meget om du er på jagt efter din næste cykel, bare leder efter inspiration eller er på udkig efter smarte løsninger til at “style” din nuværende cykel. På linksne herunder finder du en opdateret oversigt over de sidste nye artikler om design af cykler, Fixie cykler og andet cykel design. Hvis du har noget feedback om sitet eller ideer til forbedringer, så send en mail til: info@dezigncore.dk.

God fornøjelse!
[alpine-phototile-for-pinterest src=”board” uid=”thelittlebikeco” board=”cycling-quotes” imgl=”fancybox” style=”wall” row=”5″ size=”192″ num=”5″ shadow=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

As a kid I had a dream; I wanted to own my own bicycle. When I got the bike I must have been the happiest boy in Liverpool, maybe the world. I lived for that bike. Most kids left their bike in the backyard at night. Not me. I insisted on taking mine indoors and the first night I even kept it in my bed – John Lennon.

De fedeste cykler og andet cykel design fra Dezigncore.dk

[alpine-phototile-for-pinterest src=”user” uid=”dezigncoredk” imgl=”fancybox” dl=”1″ dlstyle=”text” dltext=”Klik her for flere smarte special designet cykler” style=”wall” row=”8″ size=”192″ num=”24″ shadow=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]