Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

MEGA cykel udsalg hos cykelexperten.dk

DezignCore.dk elsker billige cykler og gode tilbud så da vi faldt over Cykelexperten.dk’s nye MEGA udsalgsside (hvor du kan købe cykler med op til 52% rabat), blev vi nødt til at lave en kort artikel.

Cykelexperten.dk har kort fortalt omdannet deres januar cykel udsalgsside til en MEGA UDSALG side der igennem hele året vil blive holdt opdateret med helt unikke og specielle cykel tilbud fra deres lager! Og der er MANGE penge at spare på hverdagscykler til dame og herre, børnecykler, mountainbikes, elcykler og racercykler – de sætter nye varer ned dagligt!

Og så spørger du måske, hvorfor kan de gøre det så billigt? En af grundene er at de køber billige cykel restpartier og udgåede modeller året rundt – så du kan spare dig selv for penge ved at kigge forbi sitet jævnligt! Herunder 3 rigtig gode aktuelle tilbud på fede design cykler vi faldt over:

🚲 Everton Funk 1 gears fixie Sort/Grøn – 1.999 kr. (Spar 37,5%)
Sporty singlespeed cykel i smarte farver. Everton Funk handler om den rette fixie attitude – og en “funky” én af slagsen. Stellet er af stål, som giver mulighed for at anvende tyndere rørdimensioner og dermed skabe et minimalistisk design. Kun ét gear! Køb den her.

MEGA UDSALG - Everton Funk 1g Herre Sort-Grøn
MEGA UDSALG – Everton Funk 1g Herre Sort-Grøn

🚲 Kalkhoff Integrale Limited edition elcykel 24.999 kr. (spar 39%!)
Limited Edition version af den sporty Kalkhoff Integrale. På Limited Edition er der droppet bagagebærer og affjedret forgaffel og så er denne version med remtræk og unikke detaljer i brun træ og læder. Endnu mere sporty med 8 indvendige Shimano gear. Flot integration af batteriet og stel med super finish så du ikke decideret ser du kører el. Kalkhoff Integrale tager endnu et væsentligt skridt i videreudviklingen af elcyklen med navigation via bluetooth opkobling til mobiltelefon og lynhurtig reagerende “assistmode” så du får den kraft fra motoren du har brug for, når du har brug for den! Tjek den ud her.

MEGA UDSALG - Kalkhoff Integrale LTD WOOD
MEGA UDSALG – Kalkhoff Integrale LTD WOOD

🚲 Centurion Image 18 sp Skivebremser – 3.799 kr. (Spar 45.7%!)
Centurion Image er en cykel med geometri der er sporty og letkørende. Ergonomiske greb og en komfortabel sadel gør cyklen ideel til både hverdagskørsel og på længere ture. Effektiv fremdrift og hurtig manøvredygtighed. Modellen udstråler høj kvalitet og lang holdbarhed. Dækkene er fra Panaracer og med et anti-puncture indlæg der holder punkteringer fra livet. Køb den her med over 45% rabat!

MEGA UDSALG - Centurion Image 18 sp Skivebremser
MEGA UDSALG – Centurion Image 18 sp Skivebremser

Så tøv ikke med at smutte forbi Cykelexperten.dkøs site og gør brug af deres gode tilbud så du kan køre forår, sommer og efterår i møde på en ny fed og billig cykel!

MEGA CYKEL UDSALG
MEGA CYKEL UDSALG

Hos Cykelexperten.dk gør de en dyd ud af altid at kunne tilbyde nye modeller og varianter, krydret med super stærke tilbud på lidt ældre modeller.

Summary
MEGA cykel udsalg hos cykelexperten.dk
Article Name
MEGA cykel udsalg hos cykelexperten.dk
Description
DezignCore.dk elsker gode billige cykler og gode tilbud så da vi faldt over Cykelexperten.dk's nye MEGA udsalgsside (hvor du kan købe cykler med op til 52% rabat), blev vi nødt til at lave en kort artikel.
Author
Publisher Name
Dezigncore.dk
Publisher Logo
Hvis knapper
Gem knapper