Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Fede special designede cykler til sommeren

I mange år har det været populært at investere i en cykel med alt det nyeste og mest avancerede udstyr. De fleste har så anskaffet sig en cykel der ligner og er designet som proffernes meget spraglede cykler, og er gået meget op i at optimere den på alle mulige måder, så ikke mindst vægten er kommet ned.

Disse cykler kan koste små formuer, da det naturligvis er ret ressourcekrævende at optimere delene, så de både går ned i vægt og beholder styrken. En sådan special-udstyret cykel er da også ret blæret, og har længe givet ret meget ‘street cred” blandt de drenge der har lignende cykler med fedt design.

Med sommeren for døren er det nu tid til at få fingrene i en rigtig fed cykel, så du slipper for at tage bussen eller toget. Hvis du er på udkig efter en cool cykel, så tag et kig på Cykelbanditten.dk som har et bredt udvalg af kvalitets designcykler: eller herunder, hvor vi har samlet lidt inspiration til din næste cykel.

Cool special designet cykel
Cool special designet cykel

Gennem de seneste år er der kommet en anden trend frem, hvor man dels går ”back to basics”, og nærmest kommer kørende på gamle havelåger, og dels går i en meget kreativ retning med meget specialdesignede cykler. Special designede cykler er dog et meget vidt begreb, og der er f.eks. både de flippede og de meget stilrene cykler som du kan se herover og herunder.

Nogle af de spændende features der er kommet til “retro cyklerne”, er nogle ting som fixie nav, flip/flop hjul og single speed. Det er sådan set kendte teknologier, som man f.eks. kender fra banecykling, men som man nu også tilbyder på ”almindelige” cykler. Cyklerne har f.eks. flip/flop hjul som kan vendes, da det har tandhjul på begge sider. Den ene side er med tandhjul hvor der er frigang, mens den anden side virker som en banedesignet cykel, dvs. at pedalerne bevæger sig hele tiden.

Hvis du er på udkig efter en super cool Fixie cykel, så har Cykelpartner.dk et stort udvalg og du kan se dem alle sammen på hjemmesiden, hvor du også læse mere om de forskellige cykel modeller.

Så det er bare om at finde din cykel inden sommerferien går i gang, så start i dag med at blive inspireret her paa DezignCore.dk eller se udvalget hos f.eks. CykelExperten.dk i dag.

Hvis knapper
Gem knapper