Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Fixie Cykel Top 3: De fedeste 1-gears cykler netop nu!

Så er det tid igen! Vi har tidligere lavet top lister over de fedeste fixie cykler (1-gears/singlespeed) vi falder over og nu synes vi det var på tide igen. Så uden nogen større introduktion her er vores top 3 over de fedeste fixie cykler netop nu (og står du og skal købe en ny Fixie cykel så tjek Cykelexperten.dk, der altid har super skarpe priser på Fixie cykler (vi netop har købt vores 2 nye fixie cykler med stor rabat og hurtig levering via Cykelexperten.dk og kan varmt anbefale dem):

Nummer 1: Create Semifix

Create Semifix fixie cyklen er den perfekte til-og-fra skole/arbejde, som bare gør det lidt sjovere og federe at cykle. Kommer med flip/flop baghjul, som super let kan vendes om fra fixed-gear til friløb. Den nyeste model har fået nogle spritnye friske farver, og så er cyklen også blev udstyret med aluminiumsstel der gør den super let. Set på tilbud netop nu til kun 2.499 kr. (normalpris 3.499 kr.) hos Cykelbanditten.dk.

Create Semifix Fixie Cykel
Create Semifix Fixie Cykel

Nummer 2: EBS 3 Flip Flop

Fed EBS Fixie cykel med Flip Flop singlespeed nav. Cyklen er udstyret med fælgbremser både for og bag og dobbeltbundede aluminiums højprofilfælge. Stellet er i en simpel hvid lak og lavet i CrMo stål. Dette er stadig en af vores favorit cykler og den er Set på tilbud til 3.899 kr. hos Cykelpartner.dk (fri fragt)).

EBS 3 Flip Flop/Fixie - Hvid
EBS 3 Flip Flop/Fixie – Hvid

Nummer 3: Extra+ Fixie

Extra+ er Extras mest populære fixie cykel. Denne fede Fixie cykel kommer med flipflop nav, så du selv kan vælge om du vil køre med fastnav eller friløb. Den kommer i 2 størrelser 52 cm. og 56 cm. med top kvalitets stål stel, Extra+ Deluxe 44T kranksæt, Extra+ pedaler med straps, Radius bremser og 700x25c dæk + en fed racersadel – der er virkelig kælet for detaljerne på denne premium 1-gears cykel!

Extra kan bl.a. købes hos Cykelbanditten og vi har set denne model til 4.999 kr.

Extra+ Fixie Cykel
Extra+ Fixie Cykel

Hvis en af disse cykler ikke lige var dig og du har mod på at bygge din egen fixie, så tjek vores artikel her tjek også vores top 3 over kanon fixie tilbud.

Summary
Fixie Cykel Top 3 - De fedeste 1-gears cykler!
Article Name
Fixie Cykel Top 3 - De fedeste 1-gears cykler!
Description
Vi har tidligere lavet top lister over de fedeste fixie cykler (1-gears/singlespeed) og her er vores nuværende top 3 over de cooleste fixie cykler netop nu!
Author
Publisher Name
DezignCore.dk
Publisher Logo
Hvis knapper
Gem knapper