Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Fixie cyklens historie

For mange år siden begyndte cykelbude fra New York, at skifte deres almindelige cykler ud med fixiecykler.

Cykelbudene saa det at køre på sådanne cykler som en kæmpe fordel, da de var næsten vedligeholdelsesfrie. Ideen til dette fik de fra banecykling da Fixie cykler har en fast nav på baghjulet som var normalt på indendørs banecykler. Der er ingen gear der kan gå i stykker, og da de var enkelt bygget op, var der også færre dele der kunne gå i stykker.

Super cool Fixie cykel
Super cool Fixie cykel

I dagens Danmark har folk for længst taget fixie cykler til sig, og flere mennesker begynder at køre på denne slags cykler. En Fixie beskrives bedst som en racercykel, uden friløb og med ét gear. En fixie er en genial cykel til storbyen, som er hurtig og næsten vedligeholdelsesfri.

Hvis du er på jagt efter din næste Fixie cykel, så er her tre links til tre af vores favorit Fixie/ Singlepeed/ 1-gears cykel butikker, hvor du kan finde og købe mange fede modeller:

One Comment
Hvis knapper
Gem knapper