Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Fed design MTB fra Yeti (SB95)

Her hos DeZignCore.dk falder vi konstant over fede cykler og denne måtte vi bare smide op på sitet med det samme. Yeti SB95 Carbon (kulfiber) Mountainbiken i turkis er et designstudie i sig selv og samtidig en af de bedste MTB’s til at køre offroad med. Se den fede design MTB inkl. specs. herunder.

Yeti Mountainbike SB95
Yeti Mountainbike SB95
Yeti Carbon Design MTB
Yeti Carbon Design MTB

De fede specs. er bl.a.:

Yeti Gear teknologi
Kulfiber (Carbon) ramme
Vægt (med pedaler) – 29,5 lbs (13,4 kg)
Forgaffel: Fox Float 34 140mm
Shimano XT 2 × 10 (derailluers, skiftere, bremser)
Hjul: DT Swiss 350 / XM LTD

Se flere detaljer på Yeti Cycles hjemmeside.

Hvis du er på udkig efter en ny Mountainbike, så kan vi her hos DeZignCore.dk anbefale både Cykelpartner.dk og CykelExperten.dk, hvor du bl.a. finder nogle super fede MTB’s fra Giant, Scott og Cannondale. For yderligere inspiration tjek også vores Top 5 Design Mountainsbikes artikel.

Hvis knapper
Gem knapper