Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Singlespeed / Fixie Cykel Top 10

Her på Dezigncore.dk elsker vi de fede og simple Singlespeed/fixie cykler! Hvadenten du har lyst til at bygge din egen fixie eller blot er hooked på det super fede og minimalistiske i at eje en singlespeed cykel så er du kommet til rette sted. Tjek f.eks. vores netop opdaterede top 3 over kanon fixie tilbud og de cooleste 1-gears cykler netop nu!

Da vi konstant falder over fede singlespeed eller 1-gears cykler mente vi det var på tide at lave en top 10 over denne sommers fedeste fixie cykler. Så uden nogen større introduktion her er vores top 10 over de fedeste singlespeed/fixie cykler netop nu:

Nummer 1: Unik singlespeed cykel fra Motofication

Michael Kleeman fra Motofication foretrækker stålrammer når han designer hans singlespeed / fixie / fast gears cykler. De to nyeste cykler fra Motofication er produceret med hjælp fra en rammebygger i Amsterdam. Rammerne som de 2 nye fixies fra Motification er bygget op om er lavet i to slags finish – rustent look eller sort mat finish, begge dele dækket med en speciel voks. Læs mere her.

Motification Fixie
Motification Fixie

Nummer 2: EBS 3 Flip Flop

Fed EBS Fixie cykel med Flip Flop singlespeed nav. Cyklen er udstyret med fælgbremser både for og bag og dobbeltbundede aluminiums højprofilfælge. Stellet er i en simpel hvid lak og lavet i CrMo stål. Set på sommertilbud til 3.899 kr. hos Cykelpartner.dk (fri fragt).

EBS 3 Flip Flop/Fixie - Hvid
EBS 3 Flip Flop/Fixie – Hvid

Nummer 3: 1F1-01 fra Ucycle

Ucycles cykler laves af super stærkt Columbus stål og Fly-100 for de rustfrie modeller. Den mest unikke del på Ucycles cylklerne er rammerne og især den særlige svejsning de bruger “fillet brazed” som bliver lavet til perfektion af rammebyggere med mere end 50 års erfaring. Resultatet er et produkt, der kombinerer den italienske tradition med det moderne urban cykling. Læs mere her

Ucycle 1F101 singlespeed
Ucycle 1F1-01 singlespeed

Nummer 4: VRZ 1: Singlespeed designet af Ralf Holleis

VRZ 1 er en track cykel med ramme med 3d printede rustfrit stål lugs limet sammen med kulfiber rør. Denne metode gør det muligt at opbygge custom-rammer på ingen tid. Det hele bliver lavet vha. avanceret software så du kan få en super sprød Fixie lige efter din smag. Samtidig gør det at singlespeed cyklen i Belt-versionen kun vejer 4,9 kg! Se mere her

Ralf Holleis singlespeed
Ralf Holleis Singlespeed VRZ1

Nummer 5: Rizoma 77 011 Designer Fixie

Super skarpt designet fixie cykel fra Rizoma i Milano, Italien. Lavet til at navigere igennem bymiljøer i stil. Rizoma 77 001 er ​​et banebrydende koncept med et eksklusivt design; den slanke kulfiber ramme og enkelheden i fixie kæden bidrager til et skarpt og moderne look. Aluminums elementer gør 77 011 unik og med blot 8 kg er den let at bære på en skulder når du skal op ad trapper eller med toget/metroen. Læs mere om Rizoma 77 011 her

Rizoma 77 011 designer fixie
Rizoma 77 011 designer fixie

Nummer 6: Singlespeed “Wa-lah!” fra Biascagne Cycles

Endnu en unik designer fixie cykel: En super ren-designet singlespeed fra Biascagne Cycles i Treviso, Italien. Indbygget lys, coaster bremser og saddel af ruskind er bare nogle af de lækre detaljer. Se mere om den unikke singlespeed cykel her.

Biascagne Cycles Wa Lah Singlespeed
Biascagne Cycles Wa Lah Singlespeed

Nummer 7: Siegfried: Singlespeed fra Schindelhauer Cykler

Tidløst design og up-to-date teknologi er det der beskriver Siegfried fast gears cyklen bedst. Gates Carbon Drive® kæde, polerede elementer og Brooks læder sæde gør Siegfried til en moderne klassiker. Og et gear er alt hvad du behøver for at erobre byen i en moderne og anstændig måde. Se mere og køb Siegfried singlespeed cyklen her (USD $1.895).

Siegfried singlespeed fra Schindelhauer Cykler
Siegfried singlespeed fra Schindelhauer Cykler

Nummer 8: Norsk design fixie fra Bravo Cycles

“Red Blooded” er noget så specielt som en norsk fixie cykel. Den er baseret på en gammel Omega road cykel som er restaureret og poleret og gjort til en unik ener-cykel. Læs mere og køb “Red Blooded” og andre norske fixie cykler her.

Red Blooded fixie fra Bravo Cycles
Red Blooded fixie fra Bravo Cycles

Nummer 9: Cinelli Supercorsa Singlespeed

Cinelli Supercorsa er kun produceret i 50 eksemplarer i hele verden! Cyklen er designet og håndmalet af Barry McGee, som er den mest berømte “street” kunster i San Francisco. Cinelli har altid kombineret design, konkurrence, teknologi og kunst i ét og samme produkt og gør det igen med denne unikke singlespeed cykel. Cyklen er udstyret med Champagnolo Record kranksæt og styrfittings. Alt udstyr er produceret af Cinelli og stellet er Columbus stålrør i topkvalitet.

Denne unikke cykel kan lige nu fås til halv pris hos Cykelpartner.dk.

Cinelli supercorsa
Cinelli Supercorsa singlespeed

Nummer 10: 3DP-F1 fixie Prototype fra Flying Machine

Lidt unikt ift. de cykler vi normalt skriver om her på Dezigncore.dk er denne singlespeed cykel en prototype! F1 prototypen fra Flying Machine er blevet skræddersyet til de nøjagtige mål udstukket af Matt der er ejer af Flying Machine. Matt siger selv at cyklen passer “som en handske” og cykelkomforten er endnu bedre end han nogensinde havde håbet på. Nøgleordene for denne fixie prototype er lys, stiv, hurtig og yderst behagelig. Det bedste er at Matt nu har besluttet sig for at sætte 3DP-F1 cyklen i produktion, så alle kan få lavet en der passer deres mål og kørestil. Læs mere om den unikke fixie her.

Flying Machine F1 Prototype
Flying Machine F1 Prototype

Vi håber du er blevet inspireret af vores ovenstående Top 10 over det fedeste Fixie/Singlespeed cykler netop nu. Hvis du har lyst til at lære mere om Singlespeed/Fixie cyklens historie så tag et kig på vores artikel på dette link. Er du intereserret i at vide, hvad det koster at bygge din egen singlespeed cykel, så tjek vores nyligt opdaterede artikel her.

Kilder: Megadeluxe og Cykelpartner.dk

Google

2 Comments
Hvis knapper
Gem knapper