Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Dansk designet cykel af David Andersen

Leder du efter en unik cykel til foråret? Så behøver du måske ikke kigge meget længere, da den danske designer David Andersen har indledt et spændende samarbejde med den hollandske cykelproducent Batavus.

david andersen, cykel, batavus
David Andersen special designet cykel fra Batavus

Visionen med samarbejdet mellem David Andersen og Batavus er at skabe specialdesignede cykler, der kan erhverves af danskere, der sætter pris på kvalitet og design. Da cyklen I de seneste år er blevet et livsstilsprodukt og afspejler den enkeltes personlighed, rammer dette partnerskab ned midt I trenden – en unik cykel til folket.

Cyklerne udtrykker David Andersens stil med elementer, som vi hos Batavus sætter stor pris på: Klassisk med kant og et urbant strejf, som afspejler tidens tendenser. Vi håber, at vi som cykelproducenter kan tilføje elementer fra en aktiv og sund livsstil til Davids univers – Lotte Bundgaard Sommer, country manager hos Batavus Danmark

Fællesnævneren for de to parter er, at de begge har fokus på design, der opretholder sin kvalitet over tid og er miljøvenligt. Batavus er indehaver af Europas mest bæredygtige cykelproduktion, der udelukkende foregår i Europa. Batavus gør blandt andet brug af vandbaseret maling, og det vand, fabrikken bruger, cirkuleres og renses på deres egen fabrik, som kører på vedvarende grøn energi.

Jeg er glad for, at moden går ind på flere og flere platforme. Cyklen er blevet ”fashion”, og jeg har forsøgt at designe en cykel, der appellerer til forårets modebillede – dog med et tidsløst udtryk, så cyklen holder i flere år – David Andersen

Limited edition cyklerne til henholdsvis kvinder og mænd vil være i butikkerne i midten af april 2014 til en pris på 7.000 kr. stykket.

Læs mere om cyklerne på Batavus’ hjemmeside: batavus.dk

One Comment
Hvis knapper
Gem knapper