Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Stromer ST5 – cyklernes Tesla!

Så er den her, den ultimative luksus elcykel: Stromer ST5 – cyklernes svar på Tesla!

Og hold nu op for er Stromer ST5 bare fed, der er ikke gået på kompromis nogen steder, denne elcykel er noget af det lækreste vi længe har set! Men du kommer også til at betale for det – vejledende udsalgspris er 10,000 DOLLARS vel at mærke (eller hvad der svarer til omkring 70,000 danske kroner!). Men for de penge bliver du også super godt kørende med en hel unik elcykel.

Stromer ST5 - cyklernes Tesla
Stromer ST5 – cyklernes Tesla

Her er specs´ne:

 • Motor: 800 W proprietær baghjulsmotor
 • Batteri: In-frame 48V 20,5 Ah (984 Wh) Samsung Li-ion
 • Ramme: 6061 Al legering
 • Distance: 64-160 km. afhængigt af pedal hjælpeniveau
 • Top elektrisk hastighed: 45 kmt
 • Pris: $9,999.99 eller ca. 70.000 kr.! (ja, du læste rigtigt!)

Den største forskel mellem ST5 og andre fede elcykler findes i cykelens design og sin absurde lange liste over inkluderede funktioner. Det første du vil bemærke er, hvor simpelt og lækkert designet er – der kan ikke ses en enkelt ledning eller kabel på hele cyklen, ingen bremsekabler, ingen motorledninger… og det er fordi hver enkelt ledning og kabel føres internt, hvilket giver cyklen sit strømlinede udseende. Schweisiske Stromer har virkelig ikke overladt noget til tilfældighederne med denne elcykel!

Stromer ST5 elcykel - smart design
Stromer ST5 elcykel – smart design

Prøv også at lægge mærke til, hvordan hver komponent er integreret i designet – fra batteriet til styret til egerne. Hvert element af denne cykel blev designet fra bunden, der er intet der bare er taget ned fra hylden! F.eks. bliver batteriet udløst elektronisk med et tryk på en knap i stedet for en nøgle. En lygte på 1.250 lumen er bygget direkte ind i styret, der er præcist vinklet for at belyse din vej uden at blænde andre bilister eller cyklister, og den matchende baglygte er integreret direkte i bagskærmen – igen med absolut ingen synlige ledninger. Selv de ekstra store dæk er specialdesignet og fremstillet af Pirelli for Stromer.

Det hele smelter simpelthen sammen i en højere enhed og denne el cykel skriger: KVALITET!

Listen over funktioner inkluderet i ST5 er svimlende bl.a.:

 • Indbygget trykfølsom berøringsskærm
 • Stromer GPS tracking og tyverisikring
 • Hydrauliske bremser
 • Elektronisk justering
 • Magnetisk 4,5A hurtig opladning
 • Bluetooth-nøgle
 • Nøglefri automatisk låsning og oplåsning baseret på nærhed
 • Kæmpe 203 mm skivebremser
 • Fem niveauer af regnbremsning
 • Tilpasset motorindstilling via en app (både Android og iOS!).
 • Integreret horn (ikke ringeklokke!)
Stromer ST5 elcykel - Koncept tegning
Stromer ST5 elcykel – Koncept tegning

Men hvad ville funktioner være uden præstation? ST5 elcyklen er ikke kun udseende, den er også hurtigt. Med en 800 W-motoren nemt få cyklen op på 45 kmt og 983 Wh-batteriet give en imponerende 64 km elektrisk rækkevidde (160 km, hvis du selv hjælper lidt til :-))

Så hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden og har 70.000 kr. du ikke ved hvad du skal bruge på, så er Stromer ST5 elcyklen for dig! Dette er cyklernes svar på en Tesla!

Hvis knapper
Gem knapper