Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Grace Easy – trendy el cykel til alle aldre

El cyklen er mere end de ældres bedste venner op af bakken. Selv om de fleste el cykler i dag henvender sig til et ældre publikum, der måske ville have svært ved at få trukket en cykeltur ud af benene, så er der andre varianter på markedet. En af dem kommer fra de innovative Grace, der er et noget utraditionelt cykelmærke og som laver design el cykler, som du ikke er vant til. For det første har det et mere friskt og nutidigt design, der er langt fra hvad du ellers er vant til.

Grace Easy - trendy design el cykel
Grace Easy – trendy design el cykel

Grace Easy er den første udgave, som minder mere om en potent design citybike. Den kommer i sort og hvid og med et stort batteri på stellet. Den kommer i to varianter, en der kan køre 25 km/t og en version, der hedder S-Pedelec, der har en tophastighed på 45 km/t!

Batteriet er aftageligt og kan teoretisk klare op til 60 kilometer på én opladning. Det er ved at være standard for elmotoriserede køretøjer, at bremsen er med til at skabe friktion, der kan bruges til energi-udladning. På den måde kan du bremse op og derved lade batteriet op en smule.

Hvem har brug for en Grace Easy el cykel?

Grace Easy cyklen henvender sig til et publikum, der både har en smule længere på arbejde, måske ikke gider tage bilen, men som heller ikke vil svede i sit jakkesæt. Og her kommer Grace Easy klart i sine rette folder. El cyklen giver ikke olie på tøjet, da den er udstyret med en rem i stedet for en kæde, lygter er integreret og en lille cykelcomputer giver dig de fornødne oplysninger som hastighed og batterilevetid.

Ydermere kan jeg sikre el cyklen ved blot at klikke cykelcomputeren af. Det er ikke som andre el cykler, hvor tænd og slukknappen sidder på batteriet. På Grace er det computeren, der styrer det. Så ved at klikke computeren af kan tyvene ikke få fingrerne i designet cyklen.

Prisen for en Grace Easy cykel er en hel del – men det er den generelt for el cykler. Prisen er på omkring 18.000 kroner, men det kan vel i realiteten også spare sig i længden, hvis du tager cyklen i stedet for bilen på arbejde.

Kilde: TV2 Beep + Gracebikes.com

One Comment
Hvis knapper
Gem knapper