En cykel er ikke bare en cykel og cykeltilbehør er ikke bare cykeltilbehør – i hvert fald ikke for de mange danskere, hvor selve det at cykle og fede cykler og smart cykeltilbehør er blevet en sand livsstil. Det er ikke længere et særsyn at møde cyklister med fedt designede cykler og super smart cykel design udstyr.

Alt fra selve cyklen til de små fede detaljer såsom design ringeklokker, baggagebærer, skærme, cykelkæder, cykelhjul kan man få fingrerne i og kun fantasien sætter grænser for hvor vild og fed din cykel kan blive.

Køb af fedt cykel design og cykeltilbehør

Som du kan se længere nede på siden er der masser af spændende cykel design og tilbehør at vælge imellem og lidt nyt og lækkert cykel design kan måske gøre det mere attraktivt at sætte sig op på den gamle “jernhest” og køre ud i det blå? Hvis du er på udkig efter noget fedt cykel design til din cykel eller på jagt efter et bestemt stykke cykeltilbehør, så er her et par links til vores favorit online cykelshops, hvor du kan finde og købe meget fedt tilbehør:

Inspiration til smart designet cykeltilbehør

Her hos DezignCore.dk elsker vi smart cykel design. Men hvad er godt og smart cykel design egentlig? Det er svært at definere og meget individuelt. Her på DezignCore.dk har vi dog en klar holdning til hvad fedt cykel design er; det er design der medvirker til at din cykel bliver udstyret med super brugbare detaljer og får et mere unikt udseende. Sagt på en anden måde, cykel design der sørger for at du kommer til at se super cool ud på din tur gennem byen!

Mange fede cykel designs bliver skabt af kendte brands eller designere – bl.a. har Paul Frank lavet en fed “cykel kollektion”. Hvis du er interesseret i at vide mere om designere og brands der skaber fedt cykel design og special designet cykler, så klik her

Også mange færdiglavede cykler har fede design detaljer, tjek bl.a. vores nyligt opdaterede top 3 over de fedeste design fixies netop nu, på dette link.