Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Ny Fixie cykel? Byg din egen!

Står du og skal ud og anskaffe dig en ny Fixie cykel? Har du så overvejet at bygge din egen?

Denne artikel er skrevet for at give overblik over hvilke ting du skal overveje og hvor du kan finde det rette udstyr til at bygge dig en fed fixie. Artiklen henvender sig dog også til folk der ikke gider besværet med at bygge selv, men hellere vil have en cykel der er klar til brug – så se nederst i artiklen eller vores top 10 over de fedeste singlespeed/ fixie cykler netop nu.

fixie cykel, fixie cykler, singlespeed
Fixie cykel

Step 1
Første skridt ift. at erhverve dig en ny eller brugt fixie er at søge efter inspiration og starte med at skrive ned hvilke fede detaljer der er vigtige for dig. Tag et kig på DezignCore.dk’s Fixie sektion for inspiration. Derudover skal du også have lagt et budget (se denne artikel for mere information om hvad det koster at bygge din egen Fixie).

Step 2
Andet skridt er at gennemsøge danske hjemmesider som dba.dk eller guloggratis.dk. En god ide er også at bruge DBCs hjemmeside, da de har en køb og salg rubrik hvor du kan lede efter dit Fixie udstyr.

Step 3
Tredje skridt er at begynde at find delene online, her er Cykelpartner.dk et godt sted at starte. Overvej dog også at kigge forbi Fixie King’s forum, hvor du bl.a. kan finde dele og stel: Fixie-king.dk

Step 4
Skridt nummer fire, i din søgen på at lave en billig fixie/singlespeed cykel, er kigge udover de danske grænser. Flere udenlandske sites tilbyder billige Fixie cykel dele og cykler, langt under den pris de danske forhandlere tilbyder. Her er det dog vigtig at være opmærksom på handel med lande udenfor EU vil medføre importafgift og moms af både fragt og pakkens pris. Det vil ofte betyde en merudgift på mellem 35-50%! (og hvis du køber for billigt vil det ofte være kopier fra Kina med dårlig kvalitet som f.eks. billige kuglelejer, der gør at cyklen helt sikkert ikke vil holde til det danske vejr- og vejforhold).

Step 5
Skridt nummer fem er at få samlet det hele. Dog har vi her på DezignCore.dk ikke så mange råd til denne del, så her er det bare frem med værktøjet og igang :-)!

Hvis du ikke har mod på at bygge din egen Fixie cykel er der dog også råd for det – køb en færdigbygget Fixie! Vi kan klart anbefale CykelExperten.dk som har et godt udvalg af smarte Fixies og gratis fragt!

fixiecykel
Fixie cykel dele

[OPDATERET] – Hvis du er på udkig efter en fed Fixie til sommeren og ikke har mod på at bygge den selv, så tjek denne artikel, hvor vi har samlet en oversigt over de fedeste Fixie cykel tilbud netop nu!

Google

Summary
Article Name
Ny Fixie cykel? Byg din egen!
Description
Står du og skal ud og anskaffe dig en ny Fixie cykel? Har du så overvejet at bygge din egen? Denne artikel viser dig hvordan du bygger din egen unikke fixie!
Author
Hvis knapper
Gem knapper