Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Byg din egen Fixie cykel: Hvad koster det?

Du har besluttet dig for at gå den utraditionelle og originale vej og bygge din egen Fixie cykel, men hvad koster det egentlig? Det spørgsmål har vi fået mange gange og derfor har vi skrevet denne korte artikel.

fixie cykel, fixie cykler, singlespeed
Fixie cykel – byg din egen

Svaret er dog ikke så enkelt, det afhænger af flere forskellige ting. Selvfølgelig som udgangspunkt hvad du har råd til (dit budget), men dernæst også hvilke slags dele du vil bygge din Fixie cykel op om – det kan hurtigt blive dyrt når du forelsker dig i en fed ramme eller et cool styr. Så første step er altså at at få overblik over dit samlede budget inkl. fragt og eventuelle udgifter til told, hvis du vælger at importere nogle af delene (læs mere om import af dele i denne artikel).

Ovre hos VeloPress.dk har de lavet et godt estimat for, hvad en fornuftig Fixie cykel skal koste – du kan bruge dette estimat/skabelon til at lave dit eget budget:

Antal Betegnelse Pris
1 Ramme 1500 kr.
1 Kranksæt 500 kr.
1 Sadel 300 kr.
1 Hjulsæt 1500 kr.
1 Styr 300 kr.
1 Tandhjul 0 kr.
2 Dæk 200 kr.
2 Slanger 50 kr.
1 Styrbånd/grips 50 kr.
1 Styrfitting 200 kr.
1 Frempind 250 kr.
1 Krankbox 100 kr.
1 Kæde 200 kr.
1 Baneklinge 200 kr.
5 Klingebolt 50 kr.
1 Pedalsæt 300 kr.
1 Sadelpind 300 kr.
TOTAL 6000 kr.

Når du lægger dit budget og før du begynder at finde dele er det dog vigtigt at du på forhånd har gjort dig klart hvilken slags Fixie cykel du vil have, skal det være en skal klassisk eller en racer Fixie? Hvis du dog stadig kun er i overvejelsesfasen ift. at bygge din egen Fixie cykel, så tjek vores artikel her, der giver dig et overblik over hvilke ting du skal overveje før du går igang.

Alternativet?

Vil du hellere have en Fixie der er klar til brug – så er der også råd for det, køb en færdigbygget Fixie! Vi kan anbefale at starte hos CykelExperten.dk eller Cykelbanditten.dk som har et stort udvalg af smarte Fixies!

2 Comments
Hvis knapper
Gem knapper