Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Design din egen hipster cykel

Har du nogensinde overvejet at designe din egen cykel? Hipster kulturen og ikke mindst, hvad vi her på DeZignCore.dk kalder “Fixie kulturen”, har bragt trenden med at vise sin personlighed frem igennem sin cykel, med sig – eller sagt på en anden måde cyklen er blevet et accessory og kan gøre et hipster outfit helt komplet! Det er altså ikke længere nok at din cykel er smart, den skal være unik med fede detaljer og derfor begynder flere og flere at designe og endda også bygge deres egne cykler.

Hipster cykler, og især fixie cykler, bliver i dag til på mange forskellige måder – størstedelen køber dem stadig færdigsamlede hos cykelhandlere som f.eks. Cykelpartner.dk eller Cykelbanditten.dk og derefter tilføjer de forskellige detaljer såsom farvede hjul, kæder og seje håndtag! De rigtige hipsters og fixie cykelentusiaster bygger dog fixier af gamle dele de har liggende, finder på lossepladsen eller som de køber online (f.eks. hos CykelExperten.dk), simpelthen for at få en så billig og cool cykel som muligt. Hvis du gerne vil designe din cykel er der dog et par forskellige muligheder – se dem herunder.

Design og byg din egen cykel

Det at designe og bygge sin egen cykel selv har noget super charmerende over sig. Du bruger tid på at designe, overveje og ikke mindst finde de helt rigtige dele til din cykel. Det gør også at din cykel bliver super unik, så er du en sand hipster, som beskrevet ovenfor, så er det bare at komme i gang. Vi har lavet en udførlig guide til hvordan bygger din egen fixie, som du kan finde her og lige så vigtigt en oversigt over, hvad det koster her.

Hipster Retro Fixie Cykel
Hipster Retro Fixie Cykel

Design din næsten helt unikke cykel

Alternativet til at designe og bygge din egen cykel fra bunden af, er at designe en cykel udfra prædefinerede valgmuligheder. Koga Signature cykler, Designbike.dk og Enghouse Bikes er 3 online webshops der tilbyder dig at designe din cykel på denne måde. Den bliver dog ikke helt så unik da der jo ikke er uanede muligher for at mixe og matche, men på den anden side så får du en normalt rimelig billig cykel i fornuftig kvalitet.

Det at designe sin egen cykel, går som tidligere nævnt går hånd i hånd med hipster kulturen, så hvis du vil være med på trenden er det bare at komme igang (ligesom de 4 hipstere herunder! 🙂 ) Alternativet er som sagt at købe en færdig cykel og her kan vi bl.a. anbefale CykelExperten.dk

Vi håber at du fandt denne artikel brugbar, da DezignCore.dk er skabt for at inspirere dig til dit næste cykelkøb og til hvordan du kan “style” din cykel så den bliver en super fed og unik cykel.

Hvis knapper
Gem knapper