Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Ny-designet limited edition cykel fra BMW – Cruise M Bike

Kun få dage efter den officielle lancering af den nye BMW M2 Coupe præsenterede BMW den frækt designede cykel: Cruise M Bike Limited Edition. En super lækkert og unik designet cykel der kun bliver produceret i 1.500 eksemplarer.

Cyklen har et umiskendeligt M-design og ligesom bilen M2 Coupe, kan BMW Cruise M Bike Limited Edition prale af et fedt design og ekstraordinær dynamik og smidighed. Cyklen har et kraftfuldt design takket være en hydro-formet aluminiumsramme med “bullneck” der minder lidt om opbygningen af en motorcykel.

Ny-designet limited edition cykel fra BMW - BMW Cruise M Bike
Ny-designet limited edition cykel fra BMW – BMW Cruise M Bike

Ligesom bilen er cyklen designet med helt glatte svejsninger og samlinger og bruger den samme iøjnefaldende Long Beach blå metallic farve der fremhæver de lækre design detaljer

Cyklens slående design suppleres af kvalitets komponenter såsom carbon sadelpind, 28 tommer hjul, et 30-Shimano gearsystem og Shimano hydrauliske skivebremser.

BMW Cruise M Bike Limited Edition
BMW Cruise M Bike Limited Edition

De færreste ved at BMW faktisk i mere en 60 år har brugt deres ekspertise til at designe og udvikle state-of-the-art kvalitetscykler og BMW producerer faktisk en hel serie af cykler, herunder BMW Cruise e-Bike og BMW Cruise Bike Junior.

Summary
Article Name
Ny-designet limited edition cykel fra BMW - Cruise M Bike
Description
BMW præsenterer en fræk designet cykel: Cruise M Bike Limited Edition. En super lækkert og unik designet cykel der kun bliver produceret i 1.500 eksemplarer.
Author
2 Comments
Hvis knapper
Gem knapper