Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Cykel bruger special designet katteøjneteknologi til at redde liv

Hvordan sikrer man bedst cyklister om natten? Nu er svaret her: Lumen er verdens første kommercielt tilgængelige reflekterende cykel, der tilbyder større sikkerhed om natten gennem en unik belægning.

Cykling i byen kan være farligt, uanset hvor meget erfaring du har, men nu er Mission Bikes klar med verdens første kommercielt tilgængelige retro-reflekterende cykel, Lumen, der tilbyder større sikkerhed om natten gennem en belægning, der lyser op i bilens forlygter.

Fed cykel
Fed cykel
Fede cykel design detaljer
Fede cykel design detaljer
Fede cykel design detaljer
Fede cykel design detaljer

I dagtimerne er cyklen koksgrå med en lille glans, men om natten fungerer den reflekterende coating som et katteøje – hvis cyklen bliver ramt af noget lys sender den det tilbage i retning af dens kilde. Udover stellet er hjulene også belagt med løsningen der med tusinder af bittesmå transparente kugler kan reflektere lys fra op til 1.000 meter. Videoen nedenfor viser cyklen i aktion:

Selvom det ikke er den første cykel der er designet og lavet med Halo Coating er Lumen den første reflekterende cykel, der bliver tilgængelig for den almene forbrugerne.

Lumen findes i fem udgaver – både gearede og 1-gears versioner, så selv hipsters kan blive sikre på deres Fixies. I øjeblikket søger Mission Bikes finansiering til at producere cyklen via Kickstarter: Kickstarter . Kampagnen har allerede nået sit mål på USD 15,000 men du kan stadig nå at få fingrerne i en Lumen cykel ved at betale USD 499 inden 17. april 2014.

Læs mere om denne smarte design og cyklen på Mission’s website: www.missionbicycle.com

Hvis knapper
Gem knapper