Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Christiane Schaumburg-Müller designer cykler

Christiane Schaumburg-Müller elsker cykler med lækkert design. Derfor har hun (via ChriChri) sammen med det populære cykelbrand Batavus nu kastet sig ud i at designe sin egen cykel!

At designe en cykel er en lang proces og ikke bare noget, man gør overnight. Det har taget mere end halvandet år, hvor Christiane og hendes team har været i nær kontakt med fabrikken i Holland og fulgt cyklen fra tegninger til det færdige produkt. Det er der kommet to nye tohjulede designperler ud af!

Chri Chri designer ny cykel
Chri Chri designer ny cykel

For Christiane Schaumburg-Müller skal kvaliteten, komforten og detaljerne være i orden, når hun sætter sig op på cyklen. Hun er glad for at tage den tohjulede rundt i Københavns gader, og i samarbejde med ChriChri og Batavus kan hun nu også kalde sig for cykeldesigner.

Køb en lækker designet damecykel hos Cykelexperten.dk – stort udvalg, lave priser, gratis levering! Kildemoes, Avenue og mange andre kendte brands.

Cyklerne har smarte detaljer som en kop og en holder, så man kan nyde forfriskninger undervejs.

Christiane Schaumburg-Müller designer cykler - ChriChri
Christiane Schaumburg-Müller designer cykler – ChriChri

Læs mere på Christiane´s blog og på Billedbladets hjemmeside

Summary
Article Name
Christiane Schaumburg-Müller designer cykler
Description
Christiane Schaumburg-Müller elsker cykler med lækkert design. Derfor har hun sammen med det populære cykelbrand Batavus designet en cool ny cykel!
Author
Hvis knapper
Gem knapper