Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

BMW Elcykel – e-Bike

Som tidligere nævnt her på DezignCore.dk er vi vilde med BMWs elcykler! Det ser ikke bare godt ud, de har også noget af det nyeste teknologi og er af høj kvalitet!

De færreste ved dog, at BMW faktisk i mere en 60 år har brugt deres ekspertise til at designe og udvikle state-of-the-art kvalitetscykler og BMW producerer faktisk en hel serie af cykler, herunder også den fede el cykel BMW Cruise e-Bike!

BMW Elcykel - Cruise e-Bike hvid
BMW Elcykel – Cruise e-Bike hvid

Her på DezignCore.dk har vi skrevet om forskellige elcykler igennem tiderne, men vi er faldet pladask for BMWs version af et eldrevet transportmiddel. BMWs Cruise e-Bike er intet mindre end lidt af en designperle og det kan godt være den er lidt dyrere en andre elcykler, men det penge er godt givet ud, hvis du spørger os!

Med en BMW elcykel kan du cruise igennem byen med stil! Så, hvadenten du er BMW-fan, elcykel-fan eller blot vil skille dig lidt ud fra mængden, så overvej seriøst BMWs bud på en elcykel – du kan købe BMW Cruise e-Bike på BMWs hjemmeside.

Se et par fede fotos og en video om den fede elcykel herunder:

BMW Elcykel - E-Bike
BMW Elcykel – E-Bike
BMW el Cykel - EBike
BMW el Cykel – EBike
Summary
Article Name
BMW Elcykel - e-Bike
Description
Her på DezignCore.dk er vi vilde med BMWs cykler. BMW Cruise e-Bike er en kvalitets elcykel og en designperle, hvis du spørger os! Læs mere om elcyklen her.
Author
One Comment
Hvis knapper
Gem knapper