Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Fed ny BMW cykel – BMW Active Hybrid e-bike

Her hos DezignCore.dk er vi ret vilde med BMWs bud på fede cykler (læs bl.a. vores artikler her og her) og nu er tyskerne igen klar med en fed elcykel!

BMW Active Hybrid e-bike er IKKE en cykel der kan bestilles eller købes i din lokale cykelbutik eller i webshops som vores to foretrukne: Cykelexperten.dk og Cykelpartner.dk. I stedet må du begive dig ned til din lokale BMW forhandler og lure eller, hvis du er i markedet for en ny bil, så kan du måske få sælgeren til at smide en cykel oveni prisen (eller du kan krydse den af på den laaange tilbehørsliste 🙂 ).

BMW Active Hybrid e-bike cykel

BMW Active Hybrid e-bike elcykel
BMW Active Hybrid e-bike elcykel

Her hos DezignCore.dk synes vi det er en skam for BMWs Active Hybrid e-bike elcykel er faktisk et kvalitetsprodukt og måske ikke som man ville forvente en standard kinesisk masseproduceret elcykel med et BMW logo på! BMWs har elcykler siden 2013 med e-bike branded og igennem årene har sortimentet udviklet sig – og efter vores mening er de nået til et punkt, hvor de faktisk er ganske gode.

Cykelens specifikationer er faktisk intet ud over det sædvanlige. Men kernen der gør denne elcykel til noget ekstra lækkert er den 250w Brose midtermotor med op til 90Nm i drejningsmoment kombineret med et stort 504Wh batteri indbyggget i rammen. Det gør denne BMW cykel i stand til at køre op til 100km! Derudover er farverne selvfølgelig også holdt i BMW paletten med sort og sølv som gennemgående. Cyklens design signalerer fart og stil og vi er vilde med det!

Derudover har cyklen Suntour NX fjedringsgaffel, Shimano Deore gear og BRM-315 hydrauliske bremseskiver samt integreret/indbygget lys og skærme.

Det mest overraskende ved denne cykel er dog prisen, lige over 20.000 kr. og det er faktisk ret konkurrencedygtig for en Brose-drevet cykel. Faktisk ville Brose-drevne cykler fra f.eks. Scott eller Specialized koste betydeligt mere!

BMW Active Hybrid e-bike cykel
BMW Active Hybrid e-bike cykel
Summary
Article Name
BMW Active Hybrid e-bike elcykel
Description
Her hos DezignCore.dk er vi ret vilde med BMWs bud på fede cykler og nu er tyskerne igen klar med en fed elcykel! BMW Active Hybrid e-bike.
Author
Hvis knapper
Gem knapper