Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Create en super fed Fixie Bike fra scratch

På udkig efter en ny Fixie Bike? Har du så overvejet at “create en fra scratch”?

Vi har tidligere skrevet artikler om at bygge din egen Fixie cykel og hvad det koster. Men vi mente det var på tide at opfriske Dezigncore.dk med et par tips til hvordan du kommer i gang med at create din egen Fixie Bike.

Første skridt er at søge efter inspiration og starte med at skrive ned hvilke fede detaljer der er vigtige for dig. Tag et kig på DezignCore.dk’s Fixie sektion for inspiration. Derudover skal du også have lagt et budget (se denne artikel for mere information om hvad det koster at bygge din egen Fixie).

Derefter går den vilde jagt på det fede fixie bike udstyr som styr, saddel, ramme, pedaler mv. Vi kan anbefale at starte på Cykelpartner.dk der har masser af udstyr til rimelige priser (og gratis fragt over 299 kr.).

Efter du har fundet alle dine dele til din nye fixie bike, skal du have det hele samlet. Her kan vi anbefale denne blog post ovre hos Bike Fiends eller denne video på YouTube (der er mange flere, hvis du søger 🙂 )

Vil du hellere have en cykel der er klar til brug – så tjek vores Top 3 over de bedste Fixie bike tilbud netop nu eller vores top 10 over de fedeste singlespeed/ fixie cykler. Alternativt er at købe en færdigbygget Fixie bike! Vi kan klart anbefale denne forhandler.

Uanset hvad så glæder vi os til at se dig ude på vejene på din fede og forhåbentlig unikke fixie bike – go create! 🙂

Hvis knapper
Gem knapper