Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Byg din egen cykel med Koga Signature

Vi har tidligere skrevet en guide til hvordan du bygger din egen Fixie cykel og hvad det koster, men i denne uge faldt vi over en anden super smart mulighed, hvis du er interesseret i at skabe en unik og personlig cykel: Koga Signature.

Koga Signature Logo

Koga stammer fra Holland og med deres innovative online-cykel-konfigurator Koga Signature gør de det nemt at designe og bygge din egen cykel online i 5 lette trin.

Koga Signature - Byg Din Egen Cykel
Koga Signature – Byg Din Egen Cykel

Siden 1974 har Koga været indbegrebet af høj kvalitet og unikke cykler – innovativ i udvikling, visuelt konsekvente og individuelt bygget til hver enkelt kunde, af en special uddannet mekaniker. Koga kunder, forhandlere og medarbejdere over hele verden deler en stor lidenskab: Nemlig cykling, hos Koga handler det om solid kvalitet, stabilitet og holdbarhed. Det er derfor Koga udelukkende samarbejder med de bedste leverandører og samarbejdspartnere og ved hjælp af deres in-house testlaboratorium tester alle dele super grundigt både individuelt og sammen og som en komplet cykel.

Hr. Gaastra der grundlagde Koga i 1974 har en vision om at skabe de bedste og smukkeste cykler til passionerede ryttere, uden kompromis. Koga bygger derfor cykler til folk, der ønsker den fineste kvalitet: Til turcyklisten, top atleter og for alle andre der, som Hr. Gaastra, elsker cykling. Koga er dedikeret til at bygge cykler som gør hver tur er en oplevelse og en Koga skiller sig ud fra mængden med sin innovative teknologi, komfort og stilfuldt design.

Koga’s program omfatter et bredt spektrum til den aktive cykelrytter: racing cykler, mountainbikes (MTB), touring cykler, sporty light touring cykler, komfortabel touring cykler og bycykler, samt full-suspension TwinTraveller tandem, den prisbelønnede Aeroblade (Red Dot Award) og Vector (IF Product Design Award i guld).

Koga`s primære design princip er at formen på en cykel aldrig skal forstyrre dens funktion og Koga går ind for et tidløst, klassisk design med markedsorienterede og trendy aspekter og det må man sige de lever fuldt op til.

Byg din egen cykel med Koga Signature
Byg din egen cykel med Koga Signature

Læs mere om Koga og byg din egen super unikke cykel på www.koga-signature.com. I København har Koga også deres eget “Koga Center” som er et besøg værd.

Så om du selv har skruet hænderne rigtigt på eller du får Koga til at hjælpe, så er det bare om at komme i gang! Men husk at spænde møtrikkerne godt, hvis du selv går igang, ellers kan sådan noget her ske :-):

One Comment
Hvis knapper
Gem knapper