Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Ben Farver’s super fede Argonaut racercykler

Argonauts design racercykler er udelukkende udviklet og produceret i nordvest Californien. Ben Farver er en mester i at bygge og designe kulfiber (carbon) cykler og hans konstruktioner er super holdbare! Denne fede sorte unikke cykel er et super eksempel.

Vi bruger kulstof, ikke fordi det er smukt, ikke fordi det er en god historie, men fordi kulfiber skaber de bedste cykler! – Ben Farver

Argonaut Racercykel – Carbon 1

Som jeg gik gennem processen og da jeg arbejdede med folk, gennemskuede jeg at pasform er et og alt, men det er ikke den største værdi, jeg kan give en kunde, men virkelig, hvad du får ud af en brugerdefineret cykel er noget, der udfører til din kørestil, til din kropsbygning og dit effekt. Det er den cool del – Ben Farver

Ben Farver Carbon (kulstof) detaljer

Læs mere om Argonaut racercyklerne her: Argonaut Cycles

Via Megadeluxe.com af Dezigncore.dk. Billeder af John “Prolly” Watson

Hvis knapper
Gem knapper