Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Sanomagic: En super unik special designet cykel

Så bliver det ikke mere unikt – en japansk special designet cykel lavet udelukkende af mahogni!

Sueshiro SANO, en japansk skibsbygger og designer der har lavet udsøgte træprodukter, siden han gik ud a skolen, brugte i 2008 sin ekspertise indenfor skibs-byggeri til at designe en super unik designet cykel. Cyklen blev designet og produceret udelukkende ved at bruge mahogni – stel, forgaffel, sæde, sadelpind, styr og endda fælge er lavet i maghoni!

Sanomagic special designet cykler

I de første tre år efter Sueshiro SANO startede sit cykel projektet, har han håndlavet elleve af disse special designet cykler men også lavet forbedringer for at mindske vægt (fra oprindeligt 11kg til 7.5kg).Som et eksempel på denne detaljerede og meget fokuserede tilgang til at gøre special designet cyklen endnu lettere blev det oprindelige mahogni sæde opgraderet til en slankere profil. Derudover erstattede han de oprindelige metalskinner og led med stærkere og lettere mahogni led og reducerede derfor samlet vægten af sadlen og saddelpinden fra 230 gram til blot 160 gram.

I 2011 begyndte Sueshiro SANO at eksperimentere med mere omfangsrige designforbedringer for sin unikke special designet cykel – især den fuldt integrede sadelpind var en klar forbedring som kombinerede sadelpind og sadelrør i ét sammenhængende stykke der løber fra krankboksen til sædet. Sanomagic-MiniEneste ulempe var at det fjernede muligheden for sædehøjdejustering men samtidig tilbød dette nye design muligheden for at lave et uovertruffent og 100% skræddersyet cykelposition til ejeren.

At Sueshiro SANO bruger mahogni til sine special designet cykler har også den fordel at cyklen er mere fleksibel og derved giver rytterne en bedre følelse af kontrol (meget mere end en carbon eller stålstelscykel kan give). Derfor er en række af Sanomagics prototyper også blevet testkørt af professionelle cykelryttere med gode resultater til følge.

Den konstante udvikling denne unikke special designet cykel gennemgår gør også konstant cyklen lettere og mere arodynamisk – det er virkelig japansk grundighed når det er bedst. På hans website kan du se de seneste af hans special designet cykler (der er nu lavet 17 officielle Sanomagic special designet cykler plus en masse prototyper).

Sueshiro SANO arbejder fortsat på at forbedre og perfektionere hans cykler, men producerer også stadig smukke designer både og møbler med et unikt øje for detaljer og stor lidenskab. Samtidig arbejder han ogsaa sammen men forskellige brands og giver inspiration til nye landvindinger inden for design. Læs mere om andre special designet cykler her.

Infiniti henter inspiration til deres bildesign fra Sueshiro SANO

Sueshiro SANO Sanomagic special designet cykel

Mere om special designet cykler og andet cykel design

Hvis knapper
Gem knapper