Fede Fixie Tilbud!
Billige kvalitets elcykler fra Cube & Haibike - KLIK HER!

Fede Old-School Singlespeed Cykler fra Motofication

Vi har tidligere skrevet om Motofocations fede singlespeed fixies, men vi synes at Michael Kleeman og Motofication fortjener lidt yderligere spalteplads for deres super fede old-school cykler!

Michael Kleeman foretrækker stålrammer/stel når han designer hans old-school singlespeed/fixed gear cykler – “Steal is Real” som han siger! Han får derfor produceret sine stel hos en stel/rammebygger i Amsterdam og får dem leveret i enten et rustent eller mat-sort look, dækket med en speciel voks.

Rammen er beskyttet af en særlig voks olie fra yderligere korrosion, men det vil ændre sig igen og igen. Stålet er “levende” ikke konserveret med et lag plast. – Michael Kleeman

Motification fed ol-school singlespeed cykel
Motification fed old-school singlespeed cykel

Hos Motification går de op i alle detaljer når de fremstiller deres old-school singlespeed cykler – hjulsættene bliver fremstillet med unikt eg-mønster til hver kunde og kunderne kan selv være med til at vælge styr, krumtap, kæder/remtræk mv. så de er sikre på at cyklen bliver prævis som de vil have den!

Med udgangspunkt i et super stel og den minimalistiske tankegang kan du få en super fed singlespeed fixie – ikke nogen bremser, gear osv. og det er det der altid har tiltrukket mig ved singlespeed fixie cykler. Hertil kommer, at det at køre på en fixed gear cykel er meget sjovere end en almindelig cykel, men det er en anden historie – Michael Kleeman

Motofication singlespeed fixie
Motofication singlespeed fixie

Ideen om at skabe disse to fede old-school singlespeed cykler var at videreudvikle på den minimalistiske tilgang i en fixed gear cykel: Motofication skar alt fra, selv malingen! Læs mere om cyklerne og Motification her.

Fede old-school singlespeed cykler og detaljer
Fede old-school singlespeed cykler og detaljer

Via Megadeluxe.com skrevet af Dezigncore.dk

Hvis knapper
Gem knapper